Az idei év második felében vagy 2023-ban jöhet a Samsung Galaxy Fit 3

Mostanában a legtöbb szóbeszéd a Samsung Galaxy Watch 5 okosórákról szól, érthető módon, hiszen egyre közelebb kerül a készülékek premierje. Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a dél – koreai gyártó okoskarkötőket is készít, habár azt nem lehet mondani, hogy elárasztanak bennünket az ilyen jellegű termékekkel. Utoljára 2020 szeptemberében jelent meg ilyen portéka, a Galaxy Fit 2, ami állítólag idén, de legkésőbb jövő tavasszal megkaphatja a folytatását.

A legfrissebb értesülések a Samsung közösségi fórumának koreai részéről származnak, ott az egyik felhasználó kérdezősködött, hogy a Samsung Galaxy Fit 3 mikor jelenhet meg. Az illető választ is kapott, amely szerint vagy az idei év második felében, vagy egy esetleges csúszás okán a jövő év első felében jelenhet meg a szóban forgó készülék.

Samsung Galaxy Fit 2

Az okoskarkötő állítólag ugyanazon az áron jelenhet meg, mint elődje, vagyis egy megközelítőleg 50 eurós összeget számolhatnak fel érte, itt az európai piacon. Arról viszont nem beszél senki, hogy milyen új funkciókat hozhat magával a Galaxy Fit 3 megjelenése.

Amikor a második generáció debütált, akkor nagyobb képernyőt, egy kicsivel méretesebb akkumulátort, ám sokkal megnövelt hatékonyságot kapott, amelynek köszönhetően az átlagos üzemidő elérhette az akár 15 napot is. Ez majdnem kétszerese annak, amire az eredeti Galaxy fit modell képes volt. A Galaxy Fit 2 mára már jócskán elmarad a konkurens termékektől, amelyek beépített GPS navigációt, véroxigénszint-mérést és más hasonló funkciókat kínálnak. Ezek közül bármelyik bekerülhet a karkötő repertoárjába.

Forrás: GSMArena