eSIM támogatással debütált a Honor Magic Watch 4

A Honor a mai napon nagyszabású bemutatót tartott, amelynek keretében leleplezte legújabb hajlítható okostelefonját, egy nagyon vagány táblagépet, amely az Apple iPad Pro modellek kihívója is lehet, illetve megérkezett legelső MagicOS rendszerű okosórája, a Magic Watch 4. A készülék egyebek mellett eSIM kompatibilitással is bír.

A Honor Magic Watch 4 a kínai gyártó első készüléke, amely MagicOS operációs rendszert futtat. Az okosóra téglalap alakú, 1,75 hüvelykes, 60 Hz-es, 450 x 390 pixel felbontású megjelenítőt kapott, amelyet egy 6-os sorozatú alumínium házba szereltek.

A készülék egyik legfőbb vonzereje, az eSIM támogatás, amely lehetővé teszi, hogy az okosóra telefonoktól és egyéb eszközöktől teljesen függetlenül tegye a dolgát, ezáltal pedig képes legyen hívásokat indítani, fellépni az internetre.

Az intelligens kettős készenléti módnak köszönhetően az okosóra akár 10 napig is üzemelhet, miközben továbbra is kijelzi az értesítéseket. Az egészséges élet hívei örömüket lelhetik a beépített 85 sport üzemmódban, amelyeket 12 professzionális edzés követésének lehetősége egészít ki.

A Honor Magic Watch 4 mindezek mellett képes jelezni a pitvarfibrillációt, az alvási apnoét, a szokásos pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás, stressz-szint mérés mellett.

A Honor Magic Watch 4 helyi pénzből átszámítva nagyjából 47 ezer forintért kerül forgalomba a kínai piacon, de feltételezésünk szerint hamarosan a Népköztársaság határain kívül is találkozhatunk majd az okosórával. Az órát egyébként fekete, arany és kék színekben lehet megvásárolni.

Forrás: GSMArena