AMOLED megjelenítővel és 14 napos üzemidővel debütált a Honor Watch GS 3i

Vadonatúj okosórával rukkolt elő a Honor, ami korrekt üzemidővel, megfizethető árral, rengeteg egészségkövető funkcióval, sport üzemmódok garmadájával igyekszik jövendőbeli tulajdonosa kedvére tenni. A készülék a Honor Watch GS 3i névre hallgat.

Az okosóra 1,39 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amelyet ívelt üveg oltalmaz a karcok ellen. A készülék kerek kialakítást kapott, akárcsak a GS 3 széria többi tagja, a dizájn egyszerű, mégis előkelő, így alkalmas viselet lehet a mindennapi használat, elegáns események, de edzések során is. A Honor Watch GS 3i belsejében 455 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói ígéretek szerint elegendő kapacitással bír az akár 14 napos üzemidő biztosításához.

A Watch GS 3i 24 órás pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás funkciókkal egyaránt fel lett szerelve, támogat 100 sport üzemmódot, amelyekkel még hatékonyabban űzhető az adott mozgásfajta, ezek között egyébként 15 professzionális jellegű is megtalálható. Az óra képes a felhasználó által megtett távolság rögzítésére, illetve ki tudja számolni az általa elégetett kalóriák mennyiségét is.

A Honor Watch GS 3i 4 GB-os belső tárhellyel is fel lett vértezve, amely elegendő 500 dal helyi tárolására, ha offline módon szeretnénk zenét hallgatni a készülék segítségével. Az NFC funkció szintén támogatott, így az órával fizethetünk is.

A készülék egy divatos és egy sportos változatban is beszerezhető, az előbbi 100, az utóbbi 115 dollárnak megfelelő jüanért kerül forgalomba. A valutából már ki is lehet találni, hogy a készülék egyelőre csak a kínai piacon lesz kapható, de ez a későbbiekben megváltozhat, tekintve a Honor egyre erősebb globális jelenlétét.

Forrás: Gizmochina