Kiszivárogtak a Garmin Epix 2 Pro jellemzői és várható ára

A legfrissebb értesülések szerint a Garmin hamarosan új prémium okosórát dobhat piacra az Epix Gen 2 széria részeként. Az Epix 2 Pro állítólag három méretben és több kivitelben is kapható lesz és akár zafírkristályos kijelzővel is meg lehet majd vásárolni.

A friss jelentések szerint a Garmin bővíteni tervezi az Epix 2 széria, más néven az Epix Gen 2 modellek sorát. A készülőfélben lévő Epix 2 Pro okosóra a nemrég megjelent Instinct 2X modellekre hajaz. A szóbeszédek értelmében az okosóra bejelentésére május 31-én kerülhet sor, az előrendelések pedig még aznap megkezdődnek. A termék kiszállítását viszont csak június elején kezdi meg a gyártó, ha hihetünk az előzetes értesüléseknek.

Az okosórát háromféle méretben kínálják majd, lesz 42, 47 és egy 51 mm-es változat is. Az Epix 2 Pro 42 mm-es tokozattal 950 eurós áron kerülhet forgalomba, a 47 milliméteres 1050, az 51 milliméteres pedig 1150 eurót kóstálhat. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gyártó hogyan fogja megkülönböztetni az Epix 2 Pro-t a jelenlegi Epix 2-től. A lehetséges jellemzők között Wi-Fi, AMOLED megjelenítő és beépített zseblámpa is szerepel.

Forrás: NotebookCheck