A Samsung Galaxy Fit 3 ismét feltűnt a színen, hamarosan megtörténhet a bejelentés

Már egy ideje nyílt titok, hogy a Samsung ismét okoskarkötővel készül a színfalak mögött, ez annyira nem rejtély, hogy a gyártó is említést tett a készülékről, ilyen félhivatalos módon. A többit pedig a szivárogtatások árulták el a Galaxy Fit 3 névre hallgató karkötőről, láttuk annak külsejét, és néhány jellemzőt is megismerhettünk. A Galaxy Fit 3 ismét feltűnt a színen, jelezve, hogy a hivatalos bemutatóra már nem kell sokat várni.

Az Android Authority csapata bukkant a Samsung Galaxy Fit 3-ra a Bluetooth SIG adatbázisában. A hivatal listázása megerősíti a készülék nevét – tehát már szinte biztos, hogy Galaxy Fit 3-ként lesz kapható -, illetve a modellszámot, ami SM-R390. Az is kiderült, hogy az okoskarkötő a Bluetooth 5.3 szabvánnyal lesz kompatibilis. Nem sok információ, igaz? Akkor mégis miért érdemes egyáltalán foglalkozni vele?

Nos, azért, mert ha a Bluetooth SIG dokumentál egy készüléket, akkor az szinte mindig egybeesik az adott termék bevezetésével. Vagyis készülhetünk arra, hogy a Samsung Galaxy Fit 3 az elkövetkező hetekben, rosszabb esetben hónapokban forgalomba fog kerülni. Ha emlékeztek januárban lesz a következő nagyobb bemutató a Samsung részéről, ezen az eseményen leleplezik le a Galaxy S24 okostelefonokat. Nyilván nem tudni biztosan, hogy egyúttal a Galaxy Fit 3 is bemutatkozik-e a nagyérdemű előtt, de ez igazából ideális alkalom volna a viselhető eszköz bejelentésére.

Olyan feltételezések is vannak, hogy a Samsung egy teljesen külön megjelenéssel készül az okoskarkötő számára, talán a Galaxy S24 modellek leleplezése előtt, vagy sokkal esélyesebben után. Utoljára 2020-ban jelent meg Galaxy Fit karkötő, és állítólag ehhez a modellhez, a 2-es számúhoz képest több jelentős újításra is lehet számítani az új generáció kapcsán. Nagyobb méretű organikus képernyő, nagyobb felbontás, beépített GPS modul – ilyenekre lehet készülni. A több funkció magasabb árat is jelent majd, de a családi kassza állítólag így sem fog összeroppanni a készülék vételára miatt.

Forrás: PhoneArena