Titánnal frissítette okosóráját a Suunto

Pár hónappal ezelőtt már beharangozták, hogy érkezik a Suunto Race S okosóra frissített változata, és most minden különösebb csinnadratta nélkül megérkezett az új modell, amelyet globálisan is be lehet szerezni, igaz, egyelőre csak a gyártó saját platformján keresztül. Aki szeretné, továbbra is megvásárolhatja a Race Titanium modellt, ami jelenleg nagyjából 160 ezer forintos áron megy az Amazonon.

A Race S Titanium lényegében ugyanazt kínálja, mint a korábbi modell. Az viszont, hogy a gyártó rozsdamentes acélról titánra váltott, könnyebbé tette a kasznit, amely most a gyártó szerint csupán 53 grammot nyom, a korábbi 60 grammal szemben.

A készülék megőrzi elődje 1,32 hüvelykes AMOLED kijelzőjét, amelyet Gorilla Glass oltalmaz a fizikai behatásokkal szemben. A tok 45 mm-es kivitelt kapott.

A hardveres felszereltség részét képezi a többcsatornás GNSS modul támogatása, a beépített 32 GB háttértár, valamint egy olyan akkumulátor, amely a bekapcsolt okosóra funkciók mellett is képes akár 9 napos üzemidőt biztosítani.

Titanium Canary és Titanium Graphite árnyalatokban lehet beszerezni a frissített változatot, nálunk, az Európai Unióban, nagyjából 180 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek el érte. Habár a készüléket már értékesítik az Egyesült Királyságban és az USA-ban, nálunk, Európában, csupán október 15-től lehet majd beszerezni.

Forrás: Notebookcheck