Újabb részletek a Samsung Galaxy Watch 7 kapcsán

A Samsung Galaxy Watch 7 okosórák a következő Samsung Unpacked eseményen fognak bemutatkozni, de azért lassan csorognak a részletek a készülékekkel kapcsolatban. Példának okáért 3 nanométeres lapkakészlet kerülhet a belsejébe, ami jótékony hatással lenne az energiahatékonyságra, és persze a teljesítményre is.

A készülék nemrég feltűnt a hivatalos Bluetooth adatbázisban, így már tudjuk, hogy az SM-L305U modellszámot viselő okosóra Bluetooth 5.3 kompatibilitással bírhat. Ez ugyanaz a Bluetooth verzió, amivel a tavalyi széria is forgalomba került.

Az Galaxy Watch 7 belsejében, ha minden igaz, 32 GB-os tárhely lesz, vagyis kétszer annyi, mint amennyi az elődben, de ennél is érdekesebb, hogy a borítása alá Exynos W940 chipset kerülhet, 3 GB RAM-mal kiegészítve. A lapkakészlet állítólag 3 nm-es gyártási eljárással készülhet, ami jelentősen hozzájárulhat a teljesítmény és az akkumulátoros üzemidő javulásához.

Mindezeken kívül azt is beszélik, hogy az okosóra egy olyan egészség követő funkciót kaphat, amely egyetlen Apple Watch készüléken sem érhető el jelenleg. Ez pedig nem más, mint a vérnyomásmérés, habár azt egyelőre nem tudni, hogy a készülék milyen módon tenni ezt lehetővé. Mindenesetre mi egyre nagyobb érdeklődéssel várjuk a Samsung Galaxy Watch 7 okosórák leleplezését.

Forrás: PhoneArena