Újabb rendereken a OnePlus Nord Watch

A OnePlus Nord Watch bemutatója már nem nincs  messze, hiszen a gyártó újabban rendszeresen elárul ezt-azt a készülék kapcsán, illetve a szivárogtatók folyamatosan hozzák az újabb és újabb híreket, vagy mint jelen esetben a renderelt képeket. A készülék most fekete és kék árnyalatokban mutatkozik be, egyelőre persze csak nem hivatalosan.

A OnePlus korábban megerősítette, hogy a készülék téglalap alakú megjelenítője 1,78 hüvelykes lesz, AMOLED technológiára épül, a felbontása pedig 448 x 368 pixel. A panel maximális fényereje 500 nit. Az okosóra száznál is több online számlapot kínál majd fel letöltésre.

A nemrégiben publikált képeken nem csak a formatervet lehet megcsodálni, vagy a már említett kék és fekete árnyalatú borítást, hanem a jellemzők egy része is igazolást nyer. A OnePlus Nord Watch egyebek mellett pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, valamint alvásmonitorozás funkciókkal is fel lesz vértezve. A készülék képes lesz mérni a felhasználó stressz-szintjét, számolja majd a megtett lépéseket, illetve követi a hölgyek menstruációs ciklusát.

A képeket publikáló forrás azt állítja, hogy az okosóra szíjai szilikonból készülnek majd, magát az okosórát pedig az N Health nevű alkalmazáson keresztül lehet majd menedzselni.

A szivárgás alapján azt is megtudhattuk, hogy a OnePlus Nord Watch Bluetooth 5.2 modemmel lesz felszerelve, kompatibilis lesz az Android és iOS operációs rendszert futtató okostelefonokkal, a belsejébe préselt akkumulátor pedig 30 napos készenléti, normál használat mellett pedig 10 napos üzemidőt fog biztosítani.

Az okosóra legalább 105 sport üzemmódot biztosít jövendőbeli viselője számára, a fentebb már említett megjelenítő pedig 60 Hz-es képfrissítési rátára lesz képes. Azt még egyelőre nem tudni, hogy az okosórát mikor tervezik hivatalosan is bemutatni, illetve az árazás sem ismert, de nagy valószínűséggel a napokon belül sor kerül arra a bizonyos premierre.

Forrás: GSMArena