Új funkciókat és fejlesztéseket kapott legújabb frissítésével a Xiaomi Smart Band 8

A Xiaomi kiadott egy új frissítést a Smart Band 8 okoskarkötőhöz. A frissítés néhány új funkciót, valamint fejlesztéseket tartalmaz, illetve javít néhány korábbi hibát.

A Xiaomi elkezdett terjeszteni egy új frissítést a Smart Band 8 karkötőhöz, amely egyike a vállalat globálisan forgalmazott viselhető eszközeinek. A Smart Band 8 nagyjából egy évvel ezelőtt debütált Kínában, és 2023 szeptemberéig el sem jutott Európába, ahol végül 39,99 eurós, vagyis olyan 15 ezer forintos áron kezdték el értékesíteni. Úgy látszik, hogy a gyártó nem csak a hazai piacon belül, hanem globálisan is elkezdte kiszórni a 2.2.12-es firmware verziót a karkötőhöz.

Mindenesetre az Smart Band 8 legújabb frissítése 9 átfogó változást foglal magában, ezek között 6 vadonatúj funkciót. Miután a készüléket felfrissítjük az új verzióra, már a frizbizést is nyomon lehet követni tevékenységként. Ezen túlmenően a Xiaomi hozzáadott a repertoárhoz egy új ne zavarjanak üzemmódot, két friss óralapot és egy úgynevezett Vitality widgetet is.

Ha netán megfeletkeztél volna róla, a Smart Band 8 egy 1,62 hüvelykes AMOLED kijelzővel, valamint 190 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt okoskarkötő. A telepnek hála a készülék akár 16 napig is üzemelhet egyetlen feltöltéssel.

A mindössze 27 grammos viselhető eszköz, PPG pulzusmérő szenzorral, Bluetooth 5.1 Low Energy modemmel, 5ATM minősítésnek megfelelő vízálló kialakítással, valamint olyan szoftveres kompatibilitással bír, amely miatt az Android 6.0 vagy iOS 12.0 és újabb operációs rendszert futtató készülékekkel is gond nélkül párosítható. Mint mindig, az új frissítés a Mi Fitness alkalmazáson keresztül telepíthető a párosított okostelefonnal. Az itt látható képernyőkép összegzi a változásokat, újításokat. Érdemes rá vetni egy pillantást!

Forrás: NotebookCheck