Sok újításra nem érdemes számítani a soron következő Apple Watch kapcsán

Ha nem kerül porszem a gépezetbe, akkor a következő hónapban bemutathatják az Apple Watch Series 9 okosórákat, vadonatúj iPhone-ok, és ki tudja még milyen érdekességek társaságában. Sajnos a legfrissebb értesülések szerint annyira nem lesz érdemes várni az almás gyártó óráit, mert azok semmilyen forradalmi újítással nem lesznek felvértezve, lényegében ugyanazt kapjuk, mint a jelenlegi generációban.

A legújabb információk Digital Chat Station jóvoltából kerültek napvilágra, aki egy ázsiai szivárogtató, tevékenységi területe a Weibo nevű kínai közösségi platform, ezeken kívül még azt kell róla tudni, hogy általában megbízható információkat szállít olyan eszközökről, amelyeket még be sem mutattak.

Korábban is lehetett arról hallani, hogy a Series 9 nem igazán jelent majd megújulást a jelenlegi Series 8 sorozathoz viszonyítva, lényegében ezeket a híreket erősíti meg Digital Chat Station nemrég publikált posztja.

Azért totális arcátlanságról nincs szó, nem ugyanazt a készüléket kapjuk majd vastagabb árral, az okosórák belsejében új chipset zakatol majd, ami nyilván megnövelt teljesítményt és hatékonyságot jelent majd a korábbi modellekhez viszonyítva. Az órák meghajtásáért állítólag egy módosított A15 felel majd, a lapkakészletet először az iPhone 13 készülékek esetében alkalmazták.

Az új generációval egy új színváltozat is érkezik, az Apple Watchot állítólag valamilyen rózsaszín árnyalatban is meg lehet majd vásárolni. Az órákat jóval kisebb dobozba csomagolhatják majd, nyilván ez egyike lesz az Apple környezettudatos törekvéseinek.

Mindezeken kívül viszont egy teljesen változatlan, ugyanolyan formatervvel, kijelzővel rendelkező készüléket dobhatnak piacra idén ősszel. Nyilván ez felveti a kérdést, hogy az eddig használt pántok, tokok és egyéb kiegészítők használhatók lesznek-e az új modellekkel, de erre egyelőre nem tudunk egyértelmű választ adni.

Forrás: GSMArena