Rendereken a Garmin Forerunner 265 okosórák

A Garmin hamarosan piacra dobja a Forerunner 265 sorozatot, amely magába foglalja majd a 46 mm-es Forerunner 265 és a 42 mm-es Forerunner 265S okosórákat. Az új információk szerint mindkét modell elérhető lesz legalább három színben, és 449,99 dolláros áron lesznek kaphatók. Egy nemrég publikált szivárgás a két modell főbb jellemzőit és a Forerunner 265 kiskereskedelmi csomagolását is megmutatja, illetve rendereink is vannak a készülékekről.

Az internetre kikerültek a Forerunner 965 órát ábrázoló renderek és vele együtt most a Garmin a Forerunner 265 sorozatot is megtekinthetjük. A Forerunner 965 csak egyetlen, 46 mm-es tokméretben lesz elérhető, de a Garmin a Forerunner 265-öt 42  és 46 mm-es méretben is forgalmazni fogja.

A 42 mm-es kiadás továbbra is „s” modellként kerül forgalomba, akárcsak a Forerunner 255 és Forerunner 255S modellek esetében. Az órák háromféle színben lesznek kaphatók: a Forerunner 265 fekete, kőfehér és kék, a  Forerunner 265s fekete-sárga, rózsaszín és kőfehér-zöld árnyalatban lesz választható.

A napvilágra került egy kiskereskedelmi dokumentum, amely a Garmin Forerunner 265 modellek jellemzőit részletesen bemutatja, említést tesznek az új AMOLED képernyőkről is. A MIP panelek leváltása a a Forerunner 2xx széria esetében egy finomabb dizájnt eredményez, vékonyabb kijelző körüli keretekkel.

A dokumentum felsorolja az összes raktározási egységet, ezek alapján az órák mindegyike 449,99 dollárba kerül majd. A Garmin nem készít külön zenehallgatásra kiélezett modelleket a Forerunner 265 sorozathoz, helyette az összes újdonság támogatni fogja az Amazon Music, Deezer és Spotify szolgáltatásokat, az offline muzsikához pedig 8 GB-os belső tárhely áll majd rendelkezésre. A Garmin állítólag a következő hetekben fogja bejelenteni a Forerunner 265 modelleket.

Forrás: NotebookCheck