Okosóra „buktatott le” egy hűtlen férfit

Egy hölgy a TikTokon osztotta meg követőivel, hogy okosórája leplezte le párja hűtlenségét. A felek eredetileg vészhelyzet esetére szinkronizálták készülékeiket, ám a végén mindebből egy nagy ” leleplezés” lett.

Egy éjjel történetünk főszereplője észrevette, hogy az okosórája szerint jelentősen megnőtt a pasija fizikai aktivitása. A viselhető eszköz hajnali 2 körül 500 kalória elégetését rögzítette, és mivel a legtöbben nem szoktunk éjszaka edzeni, a nőnek is gyanús lett a dolog. Természetesen a hölgy első dolga volt kérdőre vonni a férfit, aki sajnos semmilyen hihető indokot nem tudod felhozni az éjjeli tevékenységre. Maga a történet nem egészen újkeletű, de mostanában ismét figyelmet kapott, ráadásul nem ez az első hasonló eset.

Nem lévén más választása, a nő azt a döntést hozta, hogy véget vet a kapcsolatuknak. A hölgy így kommentálta sötét felfedezését:

Akkor jöttem rá, hogy a barátom megcsal, amikor a Fitbit okosórám hajnali 2 órakor kiugró értéket mutatott. Korábban szinkronizáltuk a Fitbit óráinkat, és kaptam egy értesítést, hogy (a pasim) 500 kalóriát égetett el hajnali 2-kor”

Őszinték leszünk, számunkra egy kicsit erőltetettnek tűnik ez a történet, az sem lehetetlen, hogy a videókészítő így akart magának 20 perc hírnevet szerezni, a TikTok platformja tele van figyelemhajhász és hamis tartalommal. Amennyiben a hölgy története mégis igaz, a férfinak tényleg szolgálnia kellett volna valamilyen ésszerű magyarázattal a kiugró éjszakai aktivitásra. A tanulság: bármi, amit mozogsz felhasználható ellened. 🙂

Forrás: Samaaenglish TV