SIM-támogatással érkezhet a Xiaomi Watch S2 Pro

Számos okosóra debütált a Xiaomi márkaneve alatt az elmúlt évek során, ezek közül a Watch S2 számít a legújabbnak. Az órát sajnos csak a kínai piacon lehet beszerezni, de egyelőre nem adtuk fel a reményt, hogy lesz globális bevezetése is valamikor. Amíg ezt várjuk, feltűnt egy Xiaomi Watch S2 Pro nevű készülék az IMEI adatbázisban. A készülék érdekességét az adja, hogy támogatni fogja a SIM-kártya behelyezését.

A Xiaomiui csapata szúrta ki az okosórát az IMEI adatbázisban, mégpedig az M2311W1, valamint az M2312W1 modellszámmal. A sajtóorgánum szerint a viselhető készüléket augusztusban mutathatják be a hajlítható képernyős Xiaomi Mix Fold 3 társaságában.

A szóbeszéd szerint az okosóra támogatni fogja a hálózati kártya behelyezését, ezáltal önállóan, további eszközök csatlakoztatása nélkül lesz képes biztosítani a mobilhálózati összeköttetést.

Az alapmodell

Ennek köszönhetően az órával képesek leszünk telefonálni, szöveges üzeneteket küldeni, anélkül, hogy azt egy telefonhoz kellene párosítani. A legtöbb okosóra jelenleg csak Bluetooth kapcsolaton keresztül teszi ezt lehetővé, egy párosított okostelefon révén.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Xiaomi Watch S2 Pro ezen kívül milyen további funkciókkal lesz felvértezve, de a mobilhálózati kapcsolódás képessége minden bizonnyal vonzóvá teszi majd a kínaiak óráját.

A neve alapján az okosóra a Watch S2 felsőbb kategóriás változata lesz. Az alapmodell sem rossz ajánlat a maga 1,32 illetve 1,43 hüvelykes AMOLED megjelenítőjével, a képátló a tok méretének függvénye, ami lehet 42, illetve 46 mm-es is. Az okosóra rendelkezik pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás, stressz-szint mérés, hőmérséklet-mérés funkciókkal, az aktív felhasználóknak pedig száznál is több sport üzemmódot kínál.

Kültéri tevékenységek során pedig jól jöhet a beépített GPS is. Na ezt fogja überelni a Watch S2 Pro, de hogy a SIM-támogatáson túl mivel, az egyelőre jó kérdés. Ha valóban augusztusban érkezik, akkor még fogunk hallani az óráról.

Forrás: GizmoChina