Megerősítették az Oppo Watch 4 Pro néhány jellemzőjét

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az Oppo még ebben a hónapban leleplez néhány új készüléket, a hajlítható mobilok bennünket kevésbé érdekel, a Watch 4 Pro okosóra viszont annál inkább. Nemrég publikálták a viselhető eszköz lehetséges specifikációit.

Az információkat a kínai közösségi média legnépszerűbb oldalán, a Weibón tették közzé, mégpedig a gyártó hivatalos profilján. Az okosóra belsejében Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ezen kívül az óra kapni fog egy BES 2700 társprocesszort, ami a kevésbé erőforrásigényes feladatok végrehajtásakor lép előre.

Az okosóra LTPO AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, a 2 GB RAM pedig, amely szintén a készülék belsejébe kerül fejlesztett, 4,2 GB/másodperces sebességgel működik majd. A készülék kiterjesztett alkalmazás támogatással debütál, ami azt jelenti, hogy 85-nél is több applikációt lehet majd rá letölteni.

8 csatornás pulzusszám- és 16 csatornás véroxigénszint szenzorokkal szerelik majd fel a készüléket, amely ezeken kívül EKG, valamint hőmérséklet-érzékelővel is felszerelve. Az okosóra energiaellátását 570 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd.

Az Oppo Watch 4 Pro még ebben a hónapban bemutatkozik a nagyérdemű előtt, egyes szivárogtatók szerint a leleplezésre augusztus 29-én kerülhet sor. Az okosóra a kínai gyártó legújabb hajlítható okostelefonjaival debütálhat.

Forrás: GSMArena