Még be sem mutatták, de már rendelhető a Samsung Galaxy Watch FE

Egyre többet és egyre sűrűbben lehet hallani a Samsung Galaxy Watch FE okosóráról, amely állítólag június 24-én mutatkozhat be a nagyközönség előtt. Nincs okunk megkérdőjelezni ezt az előzetes értesülést, de egy holland kiskereskedő nem tudta kivárni ezt a jeles dátumot, és már elkezdte értékesíteni a készüléket.

Ha  valaki szeretne vásárolni egy Galaxy Watch FE okosórát, nem kell más tennie, mint ellátogatni a Mobiel.nl oldalára, ahol leszurkolva a 219,95 eurós, vagyis nagyjából 87 ezer forintos vételárat, máris birtokba veheti a készüléket, vagyis nem egyből, mert a kiszállítás a lehető leghamarabb fog történni, legalábbis a kereskedő szerint. Az okosórát fekete, rózsaarany és ezüst árnyalatokban lehet választani, azonos színű pánttal, a készülék 40 mm-es mérettel rendelkezik és Wear OS operációs rendszert futtat.

Ismerősnek tűnik az óra? Mindez nem a véletlen műve, hiszen a Samsung Galaxy Watch FE lényegében nem más, mint a 2021-ben kiadott Galaxy Watch 4 újra kiadott változata. Az okosóra meghajtásáról Exynos W920 lapkakészlet gondoskodik, amelyhez 1,5 GB RAM, valamint 16 GB belső tárhely társul. Természetesen a készülékkel lehet fizetni is, mivel a borítása alatt megtalálható az ehhez szükséges NFC technológia. A dél-koreai gyártó igazából nyugodtan bemutathatja az órát, mert gyakorlatilag már mindent tudunk róla, ismert az ára, és kvázi már meg is vásárolhatjuk. Vajon mire várnak még?

Forrás: GSMArena