Lefotózták a Samsung Galaxy Fit 3-at, és az ára is kiderült

Már több mint három éve, hogy a Samsung okoskarkötőt dobott piacra, de a dél-koreai gyártó úgy határozott, hogy ismét visszatér a termékkategóriához a Galaxy Fit 3-mal. A készülékről már többször lehetett hallani érdekességeket a közelmúltban, napvilágra került a legtöbb jellemzője, és most valaki egy üzletben lefotózhatta annak kiskereskedelmi dobozát, és még azt is megleste, hogy mennyibe fog kerülni a karkötő.

A képen látható egymásra pakolt dobozokat a tanzániai Dar Es Salaam egyik üzletében kapták lencsevégre. Jól látható, hogy a karkötő fekete és ezüst színváltozatban is kapható lesz, ám a korábbi szivárgások alapján egy rózsaszín/arany változat is felkerül majd a boltok polcaira, de az nincs a képen valamiért. A Samsung Galaxy Fit 3 tanzániai pénzből átszámítva nagyjából 100 dollárért lesz kapható az országban. Valami hasonlóra lehet tehát számítani nálunk Európában is, persze az adók és logisztikai költségek módosíthatják ezt az összeget.

Egyébként a 2020-as Galaxy Fit 2 60 dollárba került, amikor forgalomba került. Ha követitek az oldalunkat, akkor tudjátok, hogy a Samsung egy másik egészségkövető eszközzel is készül. Ez pedig egy okosgyűrű lesz, ami a Samsung Galaxy Ring névre hallgat. Igen ám, de ez az apró kütyű lehet, hogy csak az év végén, vagy 2025 elején jelenik meg. Így ha valaki szeretne egy pulzusmérő és lépésszámláló funkcióval szerelt Samsung márkájú okoseszközt, de nem akar Galaxy Watch órát vásárolni, annak a Fit 3 abszolút jó alternatíva lehet. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a Samsung mikor tervezi hivatalosan is bejelenteni a Galaxy Fit 3-at, de sejtésünk szerint hamarosan, hiszen a boltokba már kiszállították a készülékeket.

Forrás: GSMArena