Súlyos hibát orvosol a Huawei Watch GT 3 Pro legújabb frissítése

A Huawei új frissítést adott ki a Watch GT 3 Pro okosórához, amely a 3.0.0.76-os firmware számot viseli. Az adatcsomag egyebek mellett egy olyan problémát javít, amely megzavarta a készülék véroxigénszint-mérés funkcióját.

A Huawei Watch GT 3 Pro frissítést kapott Európában. Az ODN-B19 3.0.0.76 (C00M05) firmware-verzió elsősorban a rendszer stabilitását hivatott javítani. A frissítés egy hónappal a HarmonyOS 3.0.0.73 megjelenését követően érkezik, amely a Watch GT 3 és GT 3 Pro órákat vértezte fel számos új funkcióval.

A változásokat nem részletezi a a changelog, de a Huawei Blog munkatársai kiszúrtak egy kulcsfontosságú hibajavítást. Szerintük a kínai gyártó orvosolta azt a problémát, amely miatt bizonyos Watch GT 3 Pro készülékek nem megfelelően végezték a véroxigénszint-mérést. Az adatcsomag egyébként mindössze 76,55 MB-os.

Természetesen a frissítés nem egyszerre érkezik az összes készülékre, annak terjesztése szakaszosan zajlik. Emiatt sajnos akár hetekig is eltarthat, amíg a Huawei végez a szoftverfrissítés folyamatával. Amennyiben ilyen készüléked van és tapasztaltad a problémát, ne aggódj, hamarosan a te okosórádra is eljut majd a hibát javító frissítés.

Forrás: NotebookCheck