Könnyebb kialakítást kaphat az Apple Watch Ultra

Az Apple Watch Ultra jelenleg az almás gyártó legnagyobb és egyben legnehezebb okosórája, 49 mm-es házával és 61,3 grammos tömegével minden más Apple Watchot felülmúl. A készülék nyilván okkal lett akkora, amekkora, de az Apple állítólag szeretne lefaragni ha más nem a súlyból – derült ki egy friss kínai jelentésből, ami a következő generációs Watch Ultrával foglalkozik.

A szivárogtató nem szolgál konkrét specifikációkkal, vagy jellemzőkkel, mindössze annyit állít, hogy a valamikor idén érkező prémium okosóra külső borítása sokkal könnyebb kialakítást kap majd. Egy másik, szintén friss jelentés szerint az Apple 3D nyomtatott alkatrészeket használ a következő Watch Ultra gyártásakor. A készülék állítólag valamikor az év második felében debütálhat, igen valószínű, hogy a Watch 9 Series és iPhone 15 modellekkel együtt érkezik.

Habár ebből az idén már valószínűleg nem lesz semmi, jövőre állítólag 2,1 hüvelykes micro-LED kijelzővel szerelhetik fel az Apple Watch Ultrát, ami többek között magasabb fényerőt jelenthet a jelenleg alkalmazott OLED megoldáshoz viszonyítva. Természetesen ezek messze nem megerősített értesülések, így egyelőre nem érdemes túl komolyan venni őket.

Forrás: GSMArena