Kiszivárogtak az új Garmin Forerunner okosórák

Nagy valószínűséggel a közeljövőben megjelenik a Garmin Forerunner 265, 265s és 965 okosóra, legalábbis nagyon erőteljesen erre utal az, hogy egy online kereskedő idő előtt kitette a készülékek terméklapját a saját oldalán. Persze ezen kívül is voltak már előjelek, hiszen korábban már tanúsítványokat is kaptak a készülékek, vagyis aligha van akadálya a forgalmazásnak.

A bejelentés valószínűleg egy hónapon belül sorra kerül, a hamari kereskedő fotókat és árakat is közzétette készülékekről. Az általa megszabott árazás viszont nem feltétlenül autentikus, hiszen minden forgalmazónak joga van annyiért árulni a termékeket, amennyiért jónak látja.

Mindenesetre a most napvilágra került információk alapján a Garmin Forerunner 265 500 dolláros áron kerül majd forgalomba, a 965-ös modellért pedig 650 dollárt fognak elkérni. Habár most egész jó a forint árfolyama, továbbra is készülni lehet arra, hogy dollárból közvetlenül euróra váltanak majd, amikor az európai piacon is elkezdik értékesíteni a viselhető eszközöket. Vagyis egyik készülék sem lesz éppen olcsó…

Nem készül kifejezetten zenebolondoknak szánt Music kiadás, per állítólag nem is lesz szükség, mivel már az az alap kiadások belsejében is lesz bőven elég hely a saját zeneszámaink számára.

A Garmin okosórái többféle színben is kaphatóak lesznek, a Forerunner 265-öt választhatjuk majd kék/fekete, szürkés/fekete, valamint kék/fehér festéssel, a Forerunner 265s esetében pink/fehér, szürkés/fekete és zöld/fehér variánsok állnak majd rendelkezésre.A Garmin Forerunner 965 sárga/fekete, szürkés/fekete, valamint szürkés/fehér árnyalatokban kerül majd a boltok polcaira.

Forrás: NotebookCheck