Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Fit 3 specifikációi

Ahogyan egyre sűrűbben hallani a Samsung Galaxy Fit 3 okoskarkötőről, úgy kerülünk egyre közelebb annak hivatalos bemutatójához. A készülék vélhetően a közeljövőben megmutatja magát a vásárlóközönség előtt, de nekünk már túl sok meglepetésben nem lesz részünk, mivel nagyjából az összes jellemző kiszivárgott idő előtt.

A Samsung Galaxy Fit 3 1,6 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen 402 x 256 képpont sorakozik. Maga a tok alapvetően műanyagból lesz, de az oldalsó kereteket alumíniumból öntik. A jövendőbeli tulajdonosok száznál is több letölthető számlap közül választhatnak majd, de készíthetnek sajátot is egy fénykép segítségével, amelyet ők készítettek, vagy letöltöttek.

A szoftver nem lesz túlbonyolítva, egyszerű csempés felületen belül kell majd navigálni. Az okoskarkötő száznál is több sport üzemmódot biztosít majd az aktív életet élők számára, mindezek mellett természetesen lesz pulzusmérés, alvásmonitorozás és a többi.

A készüléket esésérzékeléssel is fel fogják vértezni, így képes lesz értesíteni vészhelyzeti kapcsolatokat, ha netán baleset történne a viselővel. A Samsung Galaxy Fit 3 kezeli majd az értesítéseket, illetve a párosított eszköz médialejátszóját. Habár a karkötővel nem lehet majd hanghívásokat fogadni, azokat el lehet majd utasítani, illetve különböző előregyártott szöveges válaszokat is adhatunk a bennünket kereső félnek. Nem lesz beépített GPS, vagyis kénytelenek leszünk a párosított okostelefon helymeghatározását használni, ha szeretnénk követni a kültéri edzéseinket.

A Samsung azt is megerősítette, hogy a karkötő nem kap NFC modult, és nem lehet rá külsős féltől származó applikációkat telepíteni, vagyis a készülék egy teljesen zárt, egyedi rendszert futtat majd. Az üzemidő viszont jó lesz, a karkötő állítólag 13 napig is működhet egyetlen feltöltéssel, és támogatni fog valamilyen gyorstöltési metódust is, ami mindössze 30 perc leforgása alatt 65%-ra tölti a telepet.

A készüléket a szokásos kétpines, mágneses töltővel lehet majd táplálni. A Samsung Galaxy Fit 3 legalább háromféle színben forgalomba kerül. A karkötőt választhatjuk majd fekete, fehér és rózsaszín festéssel. Maga a készülék 18,5 grammot nyom, külső borítását pedig IP68 minősítésnek megfelelően alakítják ki. Már csak azt lenne jó tudni, hogy a készülék mennyibe kerül, illetve mely piacokon lesz kapható, de valószínűleg ezeket a kérdéseket is megválaszolják majd az elkövetkezendő napokban.

Forrás: GSMArena