Hazánkban is kapható a Honor Band 9

Tavasszal debütált a Honor Band 9 okoskarkötő, amely végre Magyarországon is megvásárolható a Euronics, a MediaMarkt és az eMag kínálatában. A készüléket 14 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kínálják a viszonteladók.

A viselhető eszköz nálunk csak fekete színben kerül forgalomba, holott a kínai változat ezüstös és aranyozott festéssel is megvásárolható. Nem kizárt, hogy ezek is megérkeznek majd valamikor Magyarországra, de egyelőre be kell érnünk ezzel az egyetlen árnyalattal.

A Honor Band 9 eredetileg 249 jüanért került forgalomba a kínai piacon, vagyis a magyar ár egyáltalán nem vészes, mondjuk azt érdemes észben tartani, hogy GPS és NFC sincs a készülék repertoárjában.

Ami viszont fixen van, az az 1,57 colos AMOLED megjelenítő, amely 60 Hz-es képfrissítési rátát, illetve 402×256 pixeles felbontást kínál, egy téglalap alakú panelen. A készülék külső borítása megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis remekül ellenáll a vízzel szemben, így a karkötőt akár vízisportok űzése közben is viselhetjük.

A Honor Band 9 96 sport üzemmóddal igyekszik javítani edzés közben a teljesítményünket. A készülék Bluetooth 5.3 összeköttetésen keresztül kapcsolódik a párosított okostelefonnal, ráadásul a gyártói ígéret szerint akár két hétig is működhet egyetlen feltöltéssel.

Forrás: MobilArena