Kiszivárogtak a Google Pixel Watch 2 számlapjai

Mióta a Google hardverekkel is foglalkozik, talán nem is volt olyan készülékük, termékük, ami ne szivárgott volna ki, jóval a bejelentése előtt. Nagyjából ugyanez a helyzet a Google Pixel Watch folytatásával is, amiről már most lehet hallani mindenféle érdekességet, a szivárogtatások sorát pedig idő előtt napvilágra került óralapokkal folytathatjuk. A számlapokra az Android Authority csapata tette rá valahogy a kezét, lássuk, hogy mit ástak elő!

Az óralapok fontos részét képezik egy okosóra szoftverének, ennek megfelelően a gyártók igyekeznek a lehető legszélesebb kínálatot biztosítani a felhasználók számára, mindenféle testreszabási lehetőség mellett. A számlapok tervezői négy elsődleges kategóriával álltak elő, mivel jelenleg fogalmunk sincs, hogy mi lesz a hivatalos magyar elnevezés, maradjunk az angolnál! Az új kategóriák tehát az Accessible, az Arc, a Bold Digital, és az Analog Bold.

A számlapok első kategóriája az egyszerűséget, illetve az olvashatóságot helyezi előtérbe. Szimpla kialakításuk azonnal feltűnik, a fejlesztők azon voltak, hogy minimalizálják a zavaró tényezőket. Ezek közül négy szivárgott ki, a nevük Just Time, Circular, Linear, és Stacked Time. Tekintsétek meg őket ti is!

Az Arc óralapok már összetettebbek, és egészen jól testreszabhatjuk őket. Összesen hat változat van, de mindegyik rendelkezik két további alternatív verzióval, ezek kettő vagy négy további variációt tesznek lehetővé. Ugyanazok a számlapok kevesebb variációval is elérhetőek lesznek.

A Bold Digital kategória számlapjai összhangban vannak a nemrég elérhetővé tett képernyőórákkal, amelyeket az Android 14 operációs rendszert futtató Pixel mobilokon használhatunk. Merész, átfedő betűtípusok, és színes paletták jellemzik ezeket az óralapokat. Egyelőre a Just Time, valamint a Radial opciókat tekinthetjük meg.

Az összes új óralapon lehetőségünk lesz megváltoztatni a színeket, de a Wear OS 4 rendszer felkínál egy dinamikus témázási opciót is. A színeket az óra számlapjáról mintázhatjuk, és a színsémát az óra felhasználói felületének teljes egészére is alkalmazhatjuk majd.

Forrás: GSMArena