Kiszivárgott a Nothing első okosórája

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy okostelefonok és vezeték nélküli fülhallgatók után újabb készülékeket szeretne piacra dobni a Carl Pei nevével fémjelzett Nothing. Ezek a termékek egy vadonatúj brand égisze alatt debütálnának, ami a CMF By Nothing névre hallgat, és megfizethető, ám mégis dizájnos portékákkal szeretné megragadni a vásárlói figyelmet. A márka okosórával, vezeték nélküli fülhallgatóval és egy gyorstöltő adapterrel készül, ezek most mind kiszivárogtak.

A produktumok közül természetesen bennünket az okosóra érdekel, ami CMF By Nothing Watch Pro névre fog hallgatni. A készülék állítólag 19 ezer forintnak megfelelő rúpiáért lesz kapható az indiai piacon, másutt is valami hasonlóan kedvező árra lehet számítani. Az okosóra 1,96 hüvelykes, Always-On-Display kompatibilis AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, amelyet egy alumínium házba foglal a gyártó.

A képernyő 600 nites maximális fényerővel, 50 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik majd, és 100 előre telepített számlap közül választhatunk. Az okosóra pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, alvásmonitorozás, stressz-szint mérés funkciók mellett 110 sport üzemmóddal szolgálja majd tulajdonosát, aki mindezek mellett élvezheti a Bluetooth 5.3 technológián alapuló hanghívást, valamint a beépített GPS-t.

A készülék finom elektronikáját IP68 besorolásnak megfelelő kialakítás oltalmazza majd. A hardver energiaellátását 330 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, ami kikapcsolt Always-On-Display mellett akár 13 napig is működésben tarthatja az órát.

A CMF By Nothing Watch Pro és a többi brandhez tartozó termék szeptember 26-án mutatkozik be a nagyérdemű előtt, valószínűleg elsőként az indiai piacon, de a készülékeket minden olyan régióban meg lehet majd vásárolni, ahol a Nothing jelen van, vagyis nálunk, Magyarországon is.

Forrás: GSMArena