Kínán kívül is forgalmazzák a Huawei Watch GT Cyber-t

A Huawei Watch GT Cyber már elérhető Mexikóban, ami a szélesebb körű globális bevezetés kezdetét jelzi. A nem mindennapi okosóra, amely cserélhető burkolattal és szíjjal rendelkezik, tavaly jelent meg Kínában. A viselhető eszköz fontosabb funkciói közé tartozik a GPS, a Bluetooth-hívás, a hangasszisztens és a véroxigénszint-mérés.

Habár az okosóra egyelőre csak Mexikóban kapható, az ottani forgalmazás azt jelenti, hogy hamarosan további régióban is értékesíteni kezdik a valóban egyedi kialakítású készüléket, amelyet eddig csak a kínai vásárlóközönség szerezhetett be.

A Huawei Watch GT Cyber egyediségét az adja, hogy bármikor le lehet cserélni a külső burkolatot szíjjal együtt, ilyet azelőtt nem igazán láttunk, szóval a Huaweinél sem mennek a szomszédba, ha eredeti ötletekre van szükségük.

Ezt leszámítva sem utolsó ajánlat a készülék, amely 1,32 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, külső borításának tartóssággal megfelel a katonai szabványoknak, vagyis a viselhető eszköz jól tűri a magas nyomást veszi a szélsőséges hőmérsékletet és a közvetlen napsugárzást is.

Biztosítva van 100 különböző sport üzemmód, van beépített GPS, pulzusmérés és véroxigénszint-mérés egyaránt rendelkezésre áll, akárcsak a stressz-szint követése, illetve az alvásmonitorozás. További hasznos és említésre méltó funkciók közé tartozik a zenelejátszás, a hangasszisztens, illetve a Bluetooth-hívás. Menő kis óra ez, na!

Az már csak hab a tortán, hogy az óra belsejében lévő 292 mAh-s akkumulátor egyetlen feltöltéssel képes akár hét napig is működésben tartani a készüléket. Viselése közben a vízi sportokról sem kell lemondani, mert az okosóra 5ATM minősítésnek megfelelően ellenáll a vízzel és a porral szemben.

A mexikói vásárlóközönség egyelőre élvezheti egy előrendelési akció kedvezményeit, ameddig az tart addig 196 dolláros áron vásárolhatják meg a készüléket, előleg befizetésével. Amikor ennek vége, akkor sem lesz vészes a Huawei Watch GT Cyber ára, amit helyi pénzből átszámítva 212 dolláros, vagyis megközelítőleg 76 ezer forintos áron rendelhetnek meg a helyiek.

Az óra fekete és szürke árnyalatokban kapható, a hozzá tartozó óraház és pánt páros természetesen szintén megvásárolható Mexikóban, ahol a fekete, szürke sárga és arany színek közül lehet majd választani.

Forrás: NotebookCheck