Kiderült, hogy mikor érkezhet az Oppo Watch 3

Az Oppo az előző hónapban bejelentette, hogy a Watch 3 okosórájuk augusztus hónapban fog debütálni. A premier pontos napját még nem tették közzé, de egy megbízható szivárogtatónak köszönhetően már tudjuk, hogy arra a jövő héten, augusztus 10 – én kerülhet sor.

A hír forrása Digital Chat Station, aki már többször bizonyította bennfentességét, amikor technológiai hírekről és infókról volt szó. Az ázsiai szivárogtató állítása szerint augusztus 10 – én leplezik majd le az Oppo Watch 3 sorozatot, mondhatjuk így, mivel állítólag három különböző modell fog érkezni aznap. Annyit tudunk róluk, hogy legalább az egyik belsejében a nemrégiben bemutatott Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot, a kínai gyártó már hivatalosan is konfirmálta, hogy elsők között fogják alkalmazni a Qualcomm kifejezetten viselhető eszközökbe fejlesztett, prémium processzorát.

A bemutató dátumával egy időben egy fénykép is napvilágra került, amelyen ha minden igaz maga az okosóra látható. Nem nehéz kitalálni, hogy a formatervet illetően honnan merített ihletet az Oppo dizájner-csapata, vélhetően nem egy Apple-rajongó van a soraikban. Sajnos ami a hardveres jellemzőket illeti, az Oppo nem igazán volt bőbeszédű eddig, de szerencsére a szivárogtatók annál inkább. LTPO kijelzőről, EKG funkcióról, Apollo 4 Plus duál chipről és négyféle választható színről ejtenek szót. Ha minden igaz, az okosórát meg lehet majd vásárolni fekete, ezüst, sötétszürke és világos arany árnyalatokban egyaránt. Amennyiben az ázsiai szivárogtató nem téved az okosóra bemutatójának napjával kapcsolatban, akkor az elkövetkezendő egy hét során még biztosan fogunk párszor hallani az Oppo Watch 3-ról.

Forrás: GSMArena