Kétféle formában is kapható lesz a OnePlus Nord Watch

Nem mostanában kezdtek el szállingózni azok az értesülések, amelyek szerint a OnePlus egy megfizethető okosórával készül a vásárlói számára, amely a Nord Watch néven fog bevonulni a történelembe. A készülékről most napvilágra került egy igencsak gazdag képanyag, amelyből kiderül, hogy kétféle formában és ötféle kiadásban is meg lehet majd vásárolni a viselhető eszközt.

A most napvilágra került képek a 91mobiles csapatának köszönhetően válhattak közkinccsé.

Mint látható a OnePlus Nord Watch – legalábbis a renderek alapján –, téglalap és kör alakú kiadásban is forgalomba kerülhet.

Az előbbit kétféle változatban lehet majd beszerezni, míg a kör alakú dizájnhoz három opció lesz elérhető.

A rendereken egy kör alakú óra látható, nagy kerettel a megjelenítő körül, két fizikai gombbal a jobb oldalon, valamint figyelmesek lehetünk egy szintén kétgombos verzióra, ám ezúttal már keret nélkül. A harmadik változaton csupán egyetlen fizikai gomb látható, illetve ennek sincs kerete.

A OnePlus okosórájának téglalap alakú változatain ott lesz a fizikai gomb, egyetlen egy darab, amiben a kiadások eltérnek, az a patentok kialakítása. A kijelzők felbontása is kiderült: a kör alakú modellek 240 x 240, valamint 390 x 390 pixeles megjelenítőkkel rendelkeznek majd, a téglalap alakú Nord Watch esetében pedig 240 x 280, vagy 368 x 448 képpontos panelek közül lehet majd választani.

Az óra első körben az indiai piacon jelenhet meg, a legújabb szivárgás publikálója szerint 5000 rúpia körül alakul majd a készülék ára, ami magyar pénzben cirka 25 ezer forintot jelent.

Forrás: GSMArena