Képeken pózol az Amazfit T-Rex Pro 2 és az Amazfit Vienna

A Xiaomi bűvkörébe tartozó Amazfit hamarosan vadonatúj készülékekkel fog meglepni bennünket, ezek közül az egyik a T-Rex Pro folytatása lesz, a másik pedig az Amazfit Vienna, ami strapabíró kialakítású, titánból készült unibody házzal, illetve zafírüveg bevonatú kijelzővel érkezhet. A készülékeket most a bemutatásuk előtt is megtekinthetjük, köszönhetően annak a névtelen forrásnak, amely renderelt képeket adott át a GSMArena csapatának.

Az Amazfit T-Rex Pro 2 hasonló lesz külalak szempontjából, mint az előd, illetve az eredeti T-Rex okosóra. A készülék a strapát jól bíró műanyag burkolatot fog kapni, szíja pedig szilikonból készül. A gyártó vadonatúj színopciókat is elérhetővé tesz, így számítani lehet asztrofekete, arany, zöld és khaki színű kiadásokra egyaránt.

A T-Rex Pro 2 1,39 hüvelykes, AMOLED technológiára épülő, 454 x 454 pixeles felbontású, 1000 nit maximális fényerővel rendelkező, kerek kialakítású képernyőt fog kapni. Az okosóra nem csak szemre, hanem ténylegesen is ellenálló lesz a külső behatásokkal szemben, ezekről a 10ATM, illetve 15 különböző MIL-STD-810G katonai minősítés biztosít bennünket.

A készülék rendelkezni fog BioTracker 3.0 PPG biometrikus érzékelővel, amely a felhasználó pulzusa mellett mérni fogja annak véroxigén-szintjét is. Az óra gyorsulásmérővel, giroszkóppal, barométerrel és geomágneses szenzorral is fel lesz szerelve, a környezeti fényérzékelő mellett. Az Amazfit T-Rex Pro 2 több, mint 150 különböző sport üzemmódot is támogatni fog, ezek mellett képes lesz monitorozni a felhasználó alvási minőségét és annak stressz-szintjét.

Kétsávos GPS, Bluetooth 5.0 teszi teljessé az adatkapcsolati lehetőségek listáját. Ha hinni lehet a friss értesüléseknek, akkor vegyes felhasználás esetén 24, komolyabb igénybevétel mellett pedig 10 napos üzemidőt biztosíthat az óra belsejében lévő 500 mAh kapacitású akkumulátor. A készülék 32 MB RAM-mal és 512 MB belső tárhellyel lesz felszerelve.

Az Amazfit Vienna egy magasabb szintet képvisel, mint a T-Rex Pro 2, mivel prémium titánból öntött házzal, valamint zafírüveggel lesz felszerelve. A készülék megjelenítője 1,28 hüvelykes AMOLED konstrukció lesz, amelyen 416 x 416 pixel sorakozik majd, akár 1000 nites fényerő mellett.

Az óra ugyanazokat az egészségkövetéssel kapcsolatos funkciókat kínálja, mint a T-Rex Pro 2, ám szomorú módon nem lesz képes hívásokat indítani, mivel nem lesznek eSIM képességei. Az Amazfit Vienna 20ATM minősítésnek megfelelő vízálló kialakítást kap, ami azt jelenti, hogy nagy sebességgel zajló vízisportokhoz is használhatjuk majd a készüléket.

Az óra belsejében 32 MB RAM és 4 GB belső tárhely lesz. Érzékelők tekintetében ugyanazt a felhozatalt kapjuk, mint a másik óra esetében, és ugyanúgy lesz kétsávos GPS, valamint Bluetooth 5.0 is.

Az óra belsejében ugyanúgy 500 mAh kapacitású akkumulátor teljesít szolgálatot, amely megközelítőleg 14 napos üzemidőt tesz majd lehetővé. Mindkét okosóra idén nyáron debütálhat. A forgalmazásban résztvevő régiók és a várható árak egyelőre ismeretlenek.

Forrás: GSMArena