Képeken az Apple Watch Ultra fekete prototípusa

Nagyon úgy néz ki, hogy az Apple korábban szeretett volna piacra dobni egy sötét kerámia hátlappal szerelt Watch Ultra modellt. A prototípusról készült fényképeket az FCC adatbázisában találta meg az egyik X-es szivárogtató.

Mielőtt egy telekommunikációs eszköz forgalomba kerülhetne, a megfelelő hatóságoknál meg kell tenniük a kötelező köreiket, így aztán a gyártóknak meg kell osztanuk bizonyos részleteket ezekkel a hivatalokkal. Az Apple is pontosan így tett 2022 szeptemberében, mielőtt a Watch Ultra megjelent volna.

A dokumentumban az Apple egy, sötétebb, szinte már fekete kerámia hátlapú tokkal, valamint egy szemlátomást műanyagból készült Akció gombbal rendelkező készüléket tár a hivatal munkatársai elé. Ezek a dizájnelemek végül nem kerültek bele a végleges kiadásba, de így ránézésre egészen jól festenek, szóval kár értük.

Az ilyen tanúsítványi dokumentumok esetében szinte mindig van egy titoktartási záradék, de ezek általában valamilyen lejárati dátummal is bírnak. Úgy látszik, hogy a titoktartási záradék nemrég lejárt, máskülönben nem láthatnánk ezeket a képeket.

Ez az első generációs dizájn a második generációnál sem jelent meg, az Apple Watch Ultra 2 ugyanabban a titán színben kapható, mint elődje.. Voltak ugyanolyan szóbeszédek, amelyek szerint az Apple kiadhat egy új, sötétebb árnyalatú változatot, de de ebből újfent nem lett semmi.

Forrás: MacRumors borító: Digital Trends