Javításokat és fejlesztéseket kaptak a Garmin Instinct 2 és a Crossover okosórák

Garmin útjára indította a 13.16-os béta szoftvert az Instinct 2 sorozatba tartozó és a Crossover okosórákra. Az új szoftver magában foglal néhány változtatást, újítást és legfőképp javítást, megalapozva az új stabil build kiadását.

A múlt heti 13.15 béta után itt van a legújabb szintén bétaverziós szoftver, a Garmin Instinct 2 típusú és a Crossover okosórákhoz. A build számok lépcsőzetes változása jelzi, hogy a Garmin ezúttal is eszközölt bizonyos változtatásokat. A változtatási napló szerint az előző verzióhoz képest többféle hibajavítást, finomhangolást kapnak az okosórák tulajdonosai.

Arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy a gyártó már megerősítette, hogy a következő stabil kiadás megelőzően további gaming activity módosításokat fog bevezetni az ezután következő verziókban. Az új szoftver magában foglal egy kifejezetten csak a Crossover órára érvényes újítást, nevezetesen, hogy a mutatóknak vissza kell állniuk a megfelelő pozícióba, az okosóra billentyűinek lezárását követően.

A frissítés nem fog automatikusan települni, ezt nekünk kell manuálisan megoldani. Ha szeretnél többet tudni a dologról, érdemes megtekinteni a Garmin kapcsolódó fórum bejegyzését, amelyet erre a linkre kattintva tehetsz meg!

Forrás: NotebookCheck