Javít az alvásmonitorozáson a Huawei Watch GT4 frissítése

A Huawei nagyjából két hónappal ezelőtt mutatta be a Watch GT4 okosórát, ami már gyárilag az új rendszerüket, HarmonyOS 4-et futtat. Most érkezett egy frissítés a készülékre, ami két fontos funkciót optimalizál, az egyik az alvásmonitorozás, a másik pedig a ciklus naptár.

A frissítés a 4.0.0.122 (C00M02) verziószámot viseli, a mérete pedig 45,9 MB. Az összes régióban, ahol kapható a Huawei Watch GT4 már elérhető az adatcsomag, amelynek telepítését a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül lehet menedzselni. Azon belül a Készülékek, Huawei Watch GT4, majd a Firmware Frissítés menüpontra kell rábökni.

A Huawei Watch GT4 nem csupán az alvási tevékenységet, hanem az alvási légzést is képes követni, bár a jelentések ezzel kapcsolatban nem sokat árulnak el, így akárcsak forrásaink, mi is abban reménykedünk, hogy a kínai gyártó ezzel a funkcióval is foglalkozott, amikor összekalapálta az új firmware-t.

A Ciklus Naptár applikacui egy külön kártya az Egészség fülön, és nem kell hozzá plusz alkalmazás a párosított okostelefonon. Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy miben fejleszt ezen az új frissítés, de feltételezések szerint olyan módosításokat eszközöltek a szoftveren, ami hatékonyabbá teszi a menstruációs ciklussal kapcsolatos előrejelzéseket. Ha netán konkrétumokkal jelentkezne a gyártó, feltétlenül be fogunk róluk számolni. Ha netán már látod az órádon, hogy telepíthető az új szoftver, érdemes lehet azt felrakni.

Forrás: GSMArenaGSMArena