Hivatalosan is megerősítették a Samsung Galaxy Watch Ultra létezését

Egyre közelebb kerülünk a Samsung Galaxy Watch 6 Classic okosóra megjelenéséhez, és az idő rövidülésével egyenes arányban nő az okosórával kapcsolatos szóbeszédek száma. Előző hónapban megnézhettük magunknak a prémium készülék dizájnját, múlt héten egy nagyobb szivárgásnak köszönhetően kiderültek a legfontosabb specifikációi, nemrég pedig az indiai szabványügyi hivatal tanúsítványával látta el a készüléket. A Samsung az összes értesülést és szóbeszédet megfejelte azzal, hogy hivatalosan is megerősítette a Galaxy Watch Ultra létezését.

A Samsung Galaxy Watch Ultra egyetlen választható méretben fog megjelenni, a készülék 47 mm-es tokkal, Wi-Fi és mobilinternet-támogatással érkezik. A prémium okosóra az SM-L705F modellszámot viseli. A Samsung létrehozott egy támogatási oldalt a készülékhez, a vállalat latin-amerikai szárnyának hivatalos oldalán. A gyártó kvázi megerősítette, hogy a Galaxy Watch Ultra nagyon is létezik, illetve a támogatási oldal feltűnése erőteljesen arra utal, hogy az okosóra megjelenése már itt van a kanyarban.

A korábbi értesülések és szivárogtatások alapján a Samsung Galaxy Watch Ultra 3 nanométeres gyártási eljárással készülő lapkakészlettel, 5 magos CPU-kiépítéssel, 3000 nit maximális fényerőre képes megjelenítővel, titánból öntött testtel, L1 + L5 duálfrekvenciás GPS-modullal lesz felszerelve. A Samsung Galaxy Watch Ultra a Galaxy Unpacked eseményen mutatkozhat be a nagyvilág előtt, ugyanekkor debütálnak a Galaxy Watch 7 és Galaxy Watch FE modellek is.

Forrás: Sammobile