Hivatalos: augusztus 29-én debütál az Oppo Watch 4 Pro

Az Oppo bemutatót fog tartani augusztus 29-én, vagyis jövő héten kedden, amelynek főszereplője a hajlítható kijelzős Find N3 Flip lesz. A készülék a Samsung és a Motorola flip kialakítású okostelefonjainak lesz a konkurenciája, a társaságában pedig megérkezik az Oppo Watch 4 Pro is, ami a prémium szegmensen belül versenyzik majd.

Az okosóra érkezését egy kedvcsináló plakát harangozza be, akárcsak a telefonét, ezen jól látható a téglalap alakú képernyő és annak enyhén ívelt kialakítása. Az óra markánsabb alsó gombbal lesz felszerelve, de mint látható megmarad a forgó korona, ami szintén alkalmas lesz a menüben való navigálásra.

Az óra legalább kétféle színben kerül majd a boltok polcaira, lehet választani szürke és fekete variánsok közül, ami pedig a pántokat illet, vásárolhatunk gumiból, vagy fluoroelasztomerből készített szíjat, de kínálnak egy bőr változatot is azoknak, akik valami elegánsabbat szeretnének. A gyártó nem közölt eddig semmilyen jellemzőt, de nem hivatalos forrásokból tudunk ezt-azt a készülékről.

Az okosóra belsejében Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ezen kívül az óra kapni fog egy BES 2700 társprocesszort, ami a kevésbé erőforrásigényes feladatok végrehajtásakor lép előre.

Az okosóra LTPO AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, a 2 GB RAM pedig, amely szintén a készülék belsejébe kerül fejlesztett, 4,2 GB/másodperces sebességgel működik majd. A készülék kiterjesztett alkalmazás támogatással debütál, ami azt jelenti, hogy 85-nél is több applikációt lehet majd rá letölteni.

8 csatornás pulzusszám- és 16 csatornás véroxigénszint szenzorokkal szerelik majd fel a készüléket, amely ezeken kívül EKG, valamint hőmérséklet-érzékelővel is felszerelve. Az okosóra energiaellátását 570 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd.

Forrás: GSMArena