Háromféle kiadásban, nagyobb tárhellyel érkezhet a Samsung Galaxy Watch 7

Ha minden jól megy, a hírek szerint júliusban debütálhat a Samsung Galaxy Watch 7, amely a legfrissebb értesülések szerint háromféle változatban, megnövelt belső tárhellyel jelenhet meg.

A Samsung Galaxy Watch 7 júliusban, a gyártó következő Unpacked eseményén mutatkozhat be, a legújabb hajlítható mobilok társaságában. Az okosóra borítása alá 50 százalékkal energiahatékonyabb, 3 nanométeres lapkakészlet kerülhet, ami pedig a szoftvert illeti, Wear OS-re és a legújabb, kifejezetten viselhető eszközökre fejlesztett One UI felhasználói felületre lehet számítani.

Összesen három új készülék érkezik, az SM-L300/L305, az SM-L310/L315, és az SM-L700/L705, valószínűleg az utóbbi lesz a legjobban felszerelt modell. Mindhárom okosóra kétféle változatban lesz kapható, Wi-Fi-s és eSIM-es konfigurációk közül egyaránt választhatunk. A Samsung várhatóan megkétszerezi az órák belső tárhelyét, ami 16 helyett 32 GB-os lesz, vagyis lesz bőven hely a kedvenc alkalmazásainknak, és az offline tárolt zenéknek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a RAM-ot is megduplázzák-e, mint ahogyan jelenleg az is rejtély, hogy vajon a harmadik modell egy Pro változat lesz-e, vagy az a bizonyos szögletes kialakítású Samsung Galaxy Watch, amiről már beszélnek egy ideje. Nem csupán az okosórák, a hajlítható mobilok, de a gyártó első okosgyűrűje is ugyanakkor léphet a világot jelentő deszkákra. Érdekes bemutató lesz a júliusi, azt meg kell hagyni.

Forrás: GSMArena