Harmadik generáció helyett a OnePlus Watch 2 egy új változatát mutatta be a gyártó

A OnePlus bemutatta az Ace 3 Pro okostelefont és a Pad Pro táblagépet, amelyek társaságában a várt OnePlus Watch 3 helyett a Watch 2 egy új változata érkezett, amely eSIM-támogatással bír.

Az új változat néhány apró dizájnt érintő módosítással érkezik: ez a verzió egy újratervezett, tachiméteres jelölésekkel ellátott óralapot kapott, és a korábbi Watch 2-től eltérő stílusú szíjjal rendelkezik.

Ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető, ez a változat képes okostelefon párosítása nélkül, önállóan csatlakozni a mobilhálózatokra, eSIM-en révén. A többi jellemző pedig maradt ugyanaz, vagyis a méret 47 × 46,6 × 12,1 mm-es, a súly 49 grammos, a külső borítás továbbra is MIL-STD-810H, IP68, 5ATM minősítéseknek megfelelő.

Az új pántot pedig bármilyen 22 mm-es szíjra le lehet cserélni. A megjelenítő is maradt 1,43 hüvelykes, továbbra is AMOLED technológiát alkalmaznak a gyártásakor. A kijelző Always-on Display funkcionalitást és 1000 nites maximális fényerőt biztosít. Az okosóra meghajtásáról Snapdragon W5 Gen 1 lapkakészlet gondoskodik, 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely mellett. Az operációs rendszer továbbra is Wear OS 4.

Támogatott a kétsávos Wi-Fi és a Bluetooth 5.0 is a már említett mobilhálózatok mellett, illetve van beépített GPS is Galileo, BeiDou, QZSS és GLONASS műholdak támogatásával. Az energiaellátást még mindig egy 500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A OnePlus Watch 2 eSIM kiadása fekete és zöld árnyalatokban kerül forgalomba, egyelőre csak Kínában, ahol helyi pénzből átszámítva nagyjából 91 ezer forintos áron lehet beszerezni az újdonságot.

Forrás: GSMArena