Hamarosan új kiadást kap a Huawei Watch 4 Pro

Tavaly májusban debütált a Huawei Watch 4 széria, és a legfrissebb értesülések szerint a Watch 4 Pro hamarosan új verzióban is megjelenhet. A készülék a Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition névre fog hallgatni, és nemrég valaki le is fotózta az órát, a fényképeket pedig a kínai közösségi médiában tették közzé.

A képeken jól látható a Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition sötét titánból öntött tokja és szíja, amelyen vörös árnyalatok is megfigyelhetőek. Tekintve, hogy a Huawei Watch 4 Pro gyártásakor használt TC4 titán már így is megfelel a repülőgépgyártás szigorú követelményeinek, a kínai vállalat valószínűleg ugyanezt fogja alkalmazni a Space Exploration kiadás esetében is.

A Huawei várhatóan Harmony OS 4.0 operációs rendszerrel indítja útjára az új változatot, amely számos újdonsággal áll majd a jövendőbeli tulajdonos rendelkezésére. Az okosóra egyebek mellett képes lesz a szívritmuszavarok felismerésére, de a szoftverbe új számlapok, intervallumos edzésmód és különböző rendszeroptimalizációk is bekerülnek majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition mikor jelenik meg, és milyen áron fogják kínálni, de valószínűleg nem sokára ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Forrás: GSMArena