Megérkezett a Garmin Venu 3 és Venu 3S

A Garmin frissítette elegáns okosóráit magában foglaló Venu szériáját a Venu 3 és a Venu 3S modellekkel. Az 500 eurós kezdőárról startoló készülékek a gyártó szokásos egészség- és fitneszkövető funkcióit kínálják, néhány újdonság mellett.

A Garmin Venu 3 modellek képesek érzékelni a szundikálást, vagyis különbséget tesznek egy mély alvás, illetve egy délutáni szieszta között, ennek követése mostantól részét képezi az általános alvásmonitorozás funkciónak. Sokat fejlődött ez az opció, köszönhetően a kifinomult Pulse Ox monitorozásnak, ami pulzusszám-variabilitás és véroxigénszint mérésen alapul.

Akárcsak a legtöbb Garmin okosóra, az újdonságok is képesek kijelezni az emberi test töltöttségét, egy 1-től 100 százalékig terjedő skálán, mintha egy akkumulátorról lenne szó. Szintén újdonság az úgynevezett kerekesszékes üzemmód, amely a lépések helyett a napi lökéseket követi, illetve súlyeltolódási figyelmeztetéseket ad a felhasználók számára.

A Garmin Venu 3 1,4 hüvelykes AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amely Always-On-Display funkcionalitással bír, a Venu 3S némileg kompaktabb, 1,2 colos kijelzővel rendelkezik. Az órák 22 és 18 mm-es pánttal vannak ellátva. A készülékek tokja szálerősítésű polimerből, a lünetta viszont rozsdamentes acélból készült. A képernyőket Gorilla Glass 3 borítja és védi a fizikai behatásokkal szemben.

A Venu 3 már kapható 45 mm-es kivitelben, fehérkő-ezüst és fekete-arany színkombinációkban, míg a 41 mm-es Venu 3S szürke-ezüst, szürke-arany, rózsa-arany, valamint elefántcsont-arany variációkban választható.

Forrás: GSMArena