Globálisan is megjelenik az Amazfit Balance Special Edition

Az Amazfit Balance Special Edition okosóra mostantól világszerte elérhető. Az okosóra a természet által inspirált új színekben kapható, ráadásul a Zepp Health a készülék értékesítéséből származó bevételei egy részét a One Tree Planted nonprofit szervezetnek adományozza. Az okosóra különböző egészségkövetési funkciókkal rendelkezik, egyebek mellett képes a bőr hőmérsékletének mérésére.

Az okosóra barna, zöldeskék, kék, valamint sötétkék árnyalatokban kerül forgalomba. A készülék gyártásáért felelős Zepp Health cég, ahogyan a bevezetőben is említettük, a bevétel egy részét a One Tree Planted szervezetnek adományozza, egészen pontosan 2 dollárt minden eladott okosóra után.

Az így szerzett pénz európai városi területeken megvalósuló erdészeti projektek megvalósítására lesz fordítva. Ha egyszerűen akarnák megfogalmazni, a szervezet fákat fog ültetni. Az adományozás mellett a vásárlók egy környezetbarát matricát is kapnak a vásárlásuk igazolására.

A különböző színű szíjakon kívül az új különleges kiadás megegyezik az eredeti modellel. Az elérhető funkciók között megtalálható a Bluetooth hanghívás, támogatott az Amazon Alexa hangutasítás, illetve elérhető a felhasználó szellemi és fizikai felkészültségének napi elemzése is. Az okosóra képes a pulzusmérés, a véroxigénszint-mérés alvásmonitorozás, valamint stressz-szintmérés funkciókra egyaránt.

Az alvási minőség követéséhez hozzátartozik a testhőmérséklet éjszakai ellenőrzése is, amiből rengeteg egészséggel kapcsolatos információt lehet kiolvasni. Mindezek mellett az okosóra 1,5 hüvelykes, HD felbontású AMOLED megjelenítővel rendelkezik, és normál használat mellett nagyjából 14 napig képes üzemelni egyetlen feltöltéssel. Az Amazfit Balance Special Edition okosóra 249,90 eurós áron (~ 82 ezer Ft) kerül forgalomba, vagyis ugyanannyit kóstál, mint az eredeti modell.

Forrás: NotebookCheck