Filléres áron kínál Bluetooth-hanghívást az Urban Pro M

Az indiai az egyik legnagyobb okosóra-piac a világon, ezért érdemes szemmel tartani azokat a termékeket, amelyeket itt értékesítenek, akkor is, ha velük az európai vásárló sosem, vagy csak később találkozik. Az Urban nevű gyártó vadonatúj készülékkel rukkolt elő, amelynek egyik érdekessége a Bluetooth-hanghívás, az óra a Pro M névre hallgat és némileg az Apple Watch Ultrára hajaz és már szinte kriminálisan olcsón meg lehet vásárolni.

Az Urban Pro M fémből öntött testet kapott, háromdimenziós, ívelt peremekkel és egy téglalap alakú, 1,91 hüvelykes, HD felbontású, 550 nit maximális fényerővel bíró megjelenítőt. Az okosóra oldalán van egy dinamikusan forgó korona, amelynek segítségével még kényelmesebben vezérelhető a készülék felhasználói felülete.

Mivel az okosóra támogatja a Bluetooth-hanghívást, fel lett szerelve mikrofonnal és hangszóróval. A szokásos egészség-követéssel kapcsolatos lehetőségek is rendelkezésre állnak, vagyis van véroxigénszint-mérés, pulzusmérés, de az óra számolja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, illetve képes követni a megtett távolságot is. Az aktív életmódot követők számára több, mint 107 sport üzemmód áll majd rendelkezésre, hogy hatékonyabbá tegyék edzéseiket.

Az Urban Pro M okosóra egyetlen feltöltéssel képes 7 napig is üzemelni, külső borítása pedig megfelel az IP67 minősítésnek. A készülék támogatja a hangalapú, mesterséges intelligencia asszisztenseket, Siri és a Google Asszisztens is kompatibilis a viselhető eszközzel. Hogy a felhasználói élményt egy kicsit egyedibbre szabhassuk, 150 különböző számlap közül válogathatunk.

Az Urban Pro M egyelőre csak az indiai vásárlóközönség számára beszerezhető, ez több mint valószínű, hogy így is marad. Nekik 8379 forintnak megfelelő indiai rúpiát kell szurkolni a készülékért, ami ezért a felszereltségért tényleg nem pénz.

Forrás: Beebom