Ezt tudja egy szuperolcsó indiai okosóra – íme a Maxima Max Pro Hero

India a világ legnagyobb okosóra-piaca, így aztán érdemes szemmel tartani, hogy ott milyen termékeket értékesítenek, forgalmaznak, még akkor is, ha ezek sosem jutnak el hozzánk, legalábbis egyenes úton nem. Helyi pénzből átszámítva mindössze 25 dollárba kerül a Maxima Max Pro Hero, ami ezért az összegért cserébe száznál is több sport üzemmódot, Bluetooth-hívást és méretes megjelenítőt kínál.

Tényleg nem semmi okosóra ez, elolvasva a jellemzők listáját kétszeresen is sajnálhatjuk, hogy ezek a modellek nem kerülnek forgalomba az európai régióban. A készülék 1,83 hüvelykes a folyadék kristályos megjelenítővel rendelkezik, és a kettős chipsetnek köszönhetően biztosítja a Bluetooth-hívás és a hangvezérlésű mesterséges intelligencia asszisztens lehetőségét. Továbbra is egy 25 dolláros készülékről beszélünk.

A Maxima Max Pro Hero méretes képernyőjén akár 100 különböző óralap közül választhatunk magunknak, a panel maximális fényereje 600 nit. A beépített játékokkal el lehet ütni az időt várakozás közben, az aktív életet élő pedig mindenképpen értékelni fogják a 120 beépített sport üzemmódot, a véroxigénszint-mérés, pulzusmérés, alvásmonitorozás opciókat, amelyeket egy külön a gyártó által fejlesztett alkalmazással lehet szinkronizálni.

A készülék figyelmeztet, ha már itt az ideje valamilyen folyadékot fogyasztani, képes követni a hölgyek menstruációs ciklusát, jelzi a párosított okostelefon értesítéseit, illetve a szokásos alapvető funkciókat is biztosítja, vagyis van ébresztés, stopper, naptár és a többi. Mindössze 25 dollárért. Az órát az Amazon Fashion forgalmazza.

Forrás: FinancialExpress