Ezekben a méretekben jönnek a Samsung Galaxy Watch 6 órák

Mint ahogyan azt tudjátok, a Samsung Galaxy Watch 6 okosórák július 27-én érkeznek, a prémium viselhető eszközök kétféle méretben és kétféle modell formájában lépnek a világot jelentő deszkákra. Az egyik a Galaxy Watch 6, a másik pedig a Galaxy Watch 6 Classic lesz.

Az alapmodell 40 és 44 mm-es tokkal lesz kapható, míg a Classic kiadás 43 és 47 mm-es méretekben kerül fel a polcokra. Mindkét okosórát választhatjuk kizárólag Wi-Fi, illetve Wi-Fi+LTE kapcsolódási lehetőségekkel. A Samsung megtartja jó szokását, és az előrendelők számára mindenféle extrákat és engedményeket biztosít, a kiválasztott régiókban.

Egyébként nemrég a népszerű dél-koreai focistát, Son Heung-min-t meglátták egy Galaxy Watch 6 okosórával a csuklóján, az Incheon nemzetközi repülőtéren. A sportoló azért kaphatott idő előtt Galaxy Watch 6 készüléket, mert ő lesz az okosórák márkanagykövete a reklámkampány során.

Az órák hardveres jellemzőiről egyelőre annyit tudni, hogy a belsejükben Exynos W930 chipset teljesít majd szolgálatot, 2 GB RAM, valamint 16 GB háttértár mellett. A 40 mm-es Galaxy Watch 6, valamint a 43 mm-es Galaxy Watch 6 Classic modellek 300 mAh kapacitású akkumulátorral lesznek felszerelve, a nagyobb tokkal rendelkező változatokat pedig 425 mAh-s teleppel vértezik fel.

Forrás: GSMArena