Érkezik a Black Shark GS3

A Xiaomi alá tartozó Black Shark márka újabban rákapcsolni látszik a viselhető eszközök termékkategóriára. Egyrészt már tudjuk, hogy okosgyűrűvel készülnek a színfalak mögött, vagyis annyira nem is mögötte, hiszen már beharangozták a készüléket. Most pedig egy okosórát jelentettek be, ami a Black Shark GS3 névre fog hallgatni, amikor megjelenik. A készülék strapabíró kialakítást, karakteres dizájnt és méretes, organikus megjelenítőt kap.

A Black Shark márka elsősorban gamer okostelefonokkal és azok kiegészítőivel szokott jelentkezni, de a legújabb fejlemények alapján igencsak komolyan be fognak törni a viselhető eszközök műfajába is, okosgyűrűvel, okosórával.

A márka a kínai Weibo platformon harangozta be a Black Shark GS3 érkezését, amely MIL-STD tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis olyan borítást kap, amely többek között ellenálló lesz az alacsony és magas hőmérséklet, a víz és a por ostromának egyaránt. Az óra egyébként hasonlóan néz ki, mint a korábban bemutatott Black Shark S1 Pro és S1 Classic. Mondhatni nem ez az első okosóra a brand jóvoltából.

A Black Shark GS3 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel, beépített GPS modullal és olyan akkumulátorral lesz felszerelve, amely képes lehet akár 21 napos működési időt biztosítani. Az aktív életet élők számára száznál is több sport üzemmód áll majd rendelkezésre, hogy kihozhassák magukból a maximumot.

A brand további információkat nem osztott meg a hardveres, illetve egyéb jellemzőkkel kapcsolatban, mint ahogyan a készülék várható ára is rejtély egyelőre. Nagy valószínűséggel egy nagyobb bejelentés lesz a nem túl távol jövőben, amely minden jelenleg homályba burkolózó részletet felfed majd előttünk.

Forrás: GSMArena