Hivatalos a Motorola Moto Watch 40

A Motorola újabb okosórával jelentkezett, hivatalos a Moto 40 elnevezésű készülék. Az óra a tavaly májusban debütált Moto Watch 70 némileg kompaktabb verziója gyanánt is felfogható, barátságos árral, egészen korrekt jellemzőkkel.

Az újdonság 1,57 colos folyadékkristályos megjelenítővel bír, amelyre kapásból 85 számlapot tehetünk ki. A készülék cink ötvözetből öntött tokkal, valamint cserélhető szilikon pánttal rendelkezik, maga az óra IP67 minősitesnek megfelelően áll ellen az elemek ostromának.

A Motorola Moto Watch 40 Moto Watch rendszert futtat, a készülék jelzi a párosított okostelefon értesítéseit, de sajnos az érkező üzenetekre nem lehet válaszolni az óra segítségével, és a hívásokat sem képes fogadni. Természetesen a Motorola újdonsága pulzusmérés és véroxigénszint-mérés, valamint alvásmonitorozás funkciókat egyaránt biztosít, ezen egészségkövető opciók mindegyike Google Fit integrációval bír.

A Motorola Moto Watch 40 belsejében 240 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen töltéssel képes akár 10 napig is lendületben tartani a készüléket, legalábbis ezt állítja a gyártó. Támogatott a gyorstöltés is, mindössze 25 perc alatt visszanyető a telep teljes kapacitása, ehhez mindössze a mellékelt kétpines töltőt kell használnunk.

A Motorola Moto Watch 40 okosóra fekete és rózsaarany árnyalatokban kapható, és 65 dolláros áron rendelhető a Motorola hivatalos oldaláról.

Forrás: GSMArena