Elegáns kialakítást kapott az Amazfit GTR 4 Limited Edition

Tavaly szeptemberben kezdték el forgalmazni az Amazfit GTR 4 okosórát, amely most egy Limited Edition kiadást kapott. A készülék hardveres értelemben nem igazán különbözik az eredeti modelltől, az eltérés elsősorban az elegáns külsőben és kialakításban érhető tetten.

Az Amazfit GTR 4 Limited Edition 1,43 colos ívelt megjelenítőt kapott, amely AMOLED technológián alapul, maga a ház pedig 316L rozsdamentes acélból készült. A készülékre még egy rendkívül elegáns korona és került, amelyen jól látható a gyártó neve. A koronához egy fizikai gomb is csatlakozik, ez is némileg eltérő külsőt kapott az eredeti modellen lévőhöz képest.

Az okosóra középső keretét is rozsdamentes acélból öntötték, ám a hátlap egy spéci, üvegkerámia anyagból készült. A tavalyi GTR 4 esetében ugyebár alumíniumötvözet keretet és fényesre csiszolt polikarbonát hátlapot alkalmaztak.

Egy másik újítás a fluorelasztomer pántok alkalmazása, amelyek szintén eltérnek a normál változat esetében alkalmazott szíjaktól. Viszont elvileg fel lehet őket cserélni, mert mindkettő 22 mm széles, jól megszokott tűs csattal vannak felszerelve és a 150-215 mm között lehet állítani a hosszukat.

Az Amazfit GTR 4 Limited Edition vastagabb és nehezebb is, mint a normál modell, a keresztmetszet 10,6 helyett 11,2 mm, a súly pedig 34 helyett 49 gramm. Az új modell támogatja a vezeték nélküli mágneses töltést is.

Az akkumulátor kapacitása mindkét kiadás esetében azonos, 475 mAh kapacitású telep biztosítja az energiaellátást, a gyártói anyagok szerint a töltés nagyjából két órát vesz igénybe, az üzemidő pedig akár 14 napos is lehet. Az új modell akkumulátorkímélő üzemmódban elérheti a 28 napos működési időt is.

Az új limitált kiadás a többdimenziós egészségkövetés érdekében pulzusmérő övekhez is csatlakoztatható. Az Amazfit GTR 4 Limited Edition csupán egyetlen, fekete árnyalatban kerül forgalomba, mégpedig 249,99 dolláros áron (~86 ezer Ft), vagyis 50 dollárral kerül többe, mint az eredeti modell.

Forrás: GSMArena