Hivatalos a Zeblaze Vibe 7 Pro

A Zeblaze Vibe 7 Pro már szerepel az Aliexpress oldalán, mint hamarosan forgalomba kerülő termék. az okosóra egyméretes AMOLED megjelenítővel, a szokásos egészséggel kapcsolatos funkciókkal, Bluetooth-hívással és akár 30 napos készenléti idővel igyekszik kitűnni a – minden túlzás nélkül mondhatjuk – milliónyi hasonló ajánlat közül.

Az okosóra globális forgalmazása hamarosan megkezdődik, az értékesítés az Aliexpress oldalán keresztül fog majd történni. A készülék méretes, kerek kialakítású, 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amelyen összesen 466 x 466 pixel sorakozik. A gyártói ígéret szerint a panel maximális fényereje az akár 1000 nitet is elérheti.

A Zeblaze Vibe 7 Pro a jól megszokott egészségikövetéssel kapcsolatos funkciókat biztosítja, repertoárjában egyaránt megtalálható a pulzusmérés és a véroxigénszint-mérés, illetve elérhető az alvásmonitorozás. Mondanunk sem kell, hogy az okosóra a megtett lépéseket is számolja. Az edzéseket beépített sport üzemmódok igyekeznek hatékonyabbá tenni, de a készülék talán legnagyobb dobása mégis a Bluetooth-telefonálás.

Az okosóra beépített Bluetooth 5.1 modemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi a párosítást egy okostelefonnal, ezután pedig jelzéseket kapunk az értesítésekről, illetve a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően hívásokat tudunk indítani és fogadni. Telefonkereső, hangasszisztens és időjárás-előrejelzés teszi teljessé az említésre méltó lehetőségek listáját.

A Zeblaze Vibe 7 Pro belsejében 400 mAh kapacitású, lítium-polimer akkumulátor található, amely a gyártói adatlap szerint képes biztosítani az akár 30 napos készenléti időt, normál, átlagos felhasználás mellett pedig megközelítőleg 14 napos működésre lehet számítani, egyetlen feltöltéssel. Ez a bizonyos töltés mindössze 90 percet rabol el az életünkből.

Az okosóra fekete és ezüst árnyalatokban kerül majd forgalomba, a tokozat cink ötvözetből készül, az óra mellé kínált pánt pedig szilikonból. A készülék külső borítása megfelel a 3ATM, illetve az IP69K besorolásoknak, vagyis a belül található elektronika védett a vízzel és a porral szemben. A viselhető eszköz egyébként katonai-szintű ellenállóképességgel is büszkélkedhet a fizikai behatásokkal szemben. A Zeblaze Vibe 7 Pro 199,98 dolláros áron lesz majd kapható, ami magyar pénzben megközelítőleg 75 ezer forintot jelent.

Forrás: NotebookCheck