Egynémely pánt a Google Pixel Watch-hoz majdnem annyiba fog kerülni, mint maga az óra

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Google bemutatta első okosóráját, ami a Pixel Watch nevet kapta a keresztségben. A készülék mellé összesen 7 különböző szíj lesz, ám a megjelenéskor ezek közül csupán ötöt lehet majd megvásárolni. A prémium pántok egyike sem lesz elérhető jövő tavaszig, de ez talán nem is baj, mert legalább lehet majd spórolni az árukra. A Metal Links Band példának okáért zenés 199,99 dollárba fog kerülni, miközben az óra maga 350 dollár.

Az egyik Reddit-felhasználó szúrta ki a „Google Pixel Watch Metal Links Band” pánt árát, ami 199,99 dolláros/eurós áron lesz kapható.

Érkezése jövő tavasszal várható, a szíj csiszolt ezüst és matt fekete rozsdamentes acélból is választható lesz, ám a variánsok ilyen anyaghasználat mellett sem lesznek víz vagy izzadságállóak.

A pántot 137-203 mm-es csuklókra lehet majd feltenni. Egyébként a prémium szíj még így is olcsóbb, mint az Apple Watch 349-449 dolláros Link Bracelet elnevezésű szíja.

A másik hasonlóan prémium választás a „Metal Mesh Band”, ami 129,99 dolláros vagy eurós áron lesz majd kapható. A rozsdamentes acél hálóból készült divatos pánt egyesíti a kecsességet és a tartósságot.

A marketing rizsa szerint így viselője bárhová elmehet és bármit megtehet, mindezt stílusosan. A szíj és a hozzá tartozó patentok rozsdamentes acélból készülnek, ám ez a konstrukció sem kifejezetten vízálló.

A pántot pezsgő arany, matt fekete és csiszolt ezüst kialakításban lehet majd kapni, és szintén a 137-203 mm-es csuklókra fog illeszkedni, és bánhegy féle méretben lehet majd beszerezni.

Forrás: 9to5Google