Egy új színben is megjelenik az Oppo Watch 3 Pro

Az Oppo a minap több újdonsággal is szolgált: hajlítható okostelefonokkal, vezeték nélküli fülhallgatókkal igyekezett kényeztetni a nagyérdeműt és az okosóra fanok is kaptak valamit, habár új készüléket nem. A már meglévő, piacon lévő Oppo Watch 3 Pro kapott egy új árnyalatot, a készülék a Ski Edition nevet viseli és természetesen továbbra is prémium jellemzőkkel igyekszik kiszolgálni jövendőbeli tulajdonosát.

Az okosóra nem csupán új árnyalatot, de új funkciókat is kapott, amelyek kifejezetten a téli sportokkal kapcsolatosak. Ezek között megtalálható az Apple óráiról már jól ismert zuhanás-detekció, amely síelés vagy snowboard közben igencsak hasznos lehet. Az okosóra szoftverébe a téli tevékenységekkel kapcsolatos számlapok is kerültek, így a felhasználók még jobban azonosulhatnak majd az általuk űzött sporttal.

Az Oppo Watch 3 Pro Glacier Gray kiadása eSIM kapcsolódási lehetőségekkel is fel lett vértezve. Egyebek tekintetében nem tudunk változásról, tehát marad az 5ATM minősítésnek megfelelő ellenállás a vízzel szemben, az AMOLED megjelenítő, téglalap alakú kialakítással, 1,91 hüvelykes képátlóval, 378 x 496 pixeles felbontással, always on display funkcionalitással.

Az óra belsejében továbbra is Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot, 1 GB RAM, valamint 32 GB háttértárral kiegészítve. Az Oppo órája vélhetően továbbra is rendelkezik NFC, Bluetooth 5.0 technológiával, mint ahogyan GPS-helymeghatározásra is képes.

Nem változtattak a beépített akkumulátor 550 mAh kapacitásán sem, és az ár is maradt megközelítőleg 270 euró. A téli sportokra fókuszáló Oppo Watch 3 Pro jelenleg csak Kínában kapható, nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem esett szó, de nem lehetetlen, hogy a későbbiekben mi is találkozni fogunk az okosórával.

Forrás: NotebookCheck