A Garmin Lily 2 egy fejlett okosóra, kifejezetten hölgyek részére

A Garmin új okosórával jelentkezett, amelyet kifejezetten a hölgyeknek szánnak. A Lily 2 névre hallgató készülék kisebb tokkal rendelkezik, mint más viselhető eszközök, és egyebek mellett arra is képes, hogy a tánclépéseket kövesse.

A Garmin Lily 2021-ben jelent, és kifejezetten vékony csuklókra, illetve hölgyeknek tervezték. A Lily a vélemények szerint messze nem volt tökéletes, de a Garmin látta a koncepcióban a fantáziát, ezért megalkotta a folytatást, ami most megérkezett, és a Lily 2 nevet viseli.

Az új óra ugyanazon az ötleten alapul, egy divatos és pici készülék, fém házzal, fejlett funkciókkal. A készülék elérhető standard és klasszikus változatokban, de mindkettő ugyanúgy 35 mm-es tokkal rendelkezik. Az okosóra számos hasznos funkcióval fel lett vértezve, így aztán pulzusmérés, véroxigénszint-mérés, mozgásfigyelmeztetés opciókat egyaránt biztosít, de olyan nem megszokott extrákat is kapott, mint a tánclépések követése.

Beépített GPS nincs, a helymeghatározás csak párosított okostelefonnal fog működni, a Garmin Pay fizetési metódus pedig csak a Classic modell esetében érhető el. Az okosóra a gyártó ígérete szerint az összes bekapcsolt okos funkció mellett is simán húzza 5 napig egyetlen feltöltéssel. Hogy mire lehet számítani más üzemmódok mellett, egyelőre rejtély.

A Garmin Lily 2 249 dolláros áron kerül forgalomba, míg a Lily 2 Classic 279 dolláros áron lesz kapható a nejlon pánttal. Az olasz bőr szíjjal ugyanez a készülék 299 dollárt fog kóstálni.

Forrás: Android Authority