Cserélhető kerettel érkezik a CMF Watch Pro 2

A Nothinghoz tartozó CMF márka nemrég publikált egy képet a hamarosan bemutatásra kerülő Watch Pro 2 okosóráról. A képen látható, hogy a készülék cserélhető lünettával érkezik, így testreszabható lesz az óra kinézete. Az egyéb személyre szabási lehetőségek között számos számlap, valamint az óra burkolatának és szíjának, illetve azok színének szabad kiválasztása is ott lesz.

A korábbi modell téglalap alakú kialakítását kerek formák váltják, a készülékház alumíniumötvözetből készül. Most egy új, az X-en közzétett képnek köszönhetően kiderült, hogy a Watch Pro 2 cserélhető lünettával rendelkezik majd.

A fotón úgy tűnik, hogy a plusz elemet egyszerűen csak a helyére pattintják, ami arra utalhat, hogy az óra ezen eleme mágnesesen fog csatlakozni a készülékházhoz. További részletek, például a választható színek vagy anyagok még nem kerültek nyilvánosságra. A vállalat különböző óralapot is elénk tárt, amelyek a viselhető eszköz testreszabásának további eszközei lehetnek.

Nemrég a Redditen is publikáltak egy képet az óráról, ezen a készülék ezüst és matt sötétszürke kivitelben látható, amihez narancssárga bőr és szürke szilikon szíjak társulnak. A CMF by Nothing Watch Pro július 8-án mutatkozik be hivatalosan, és elvileg már aznap forgalomba is kerül.

Az okosóra teljes specifikációja és ára azonban még nem ismert. Ugyanakkor az eredeti modell 69,99 dolláros, vagyis cirka 25 ezer forintos áron kezdte pályafutását. Előfordulhat, hogy az új generáció egy kicsit többe kerül majd, de nem számítunk szignifikáns áremelésre.

Forrás: NotebookCheck