Bluetooth hívást és más érdekességeket kínál a globálisan is megjelenő Vwar Stratos 2 Pro

A Vwar Stratos 2 Pro okosóra mostantól globálisan is megvásárolható. A készülék nagy méretű képernyőt, Bluetooth telefonálást és 8 GB-os belső tárhelyet kínál, amelyre a felhasználó felpakolhatja a saját dalait, hallgatás célzatából. Természetesen a jól megszokott egészségkövetéssel kapcsolatos funkciókat is biztosítja az óra.

Az új óra alapjául a korábban megjelent Vwar Stratos 2 készülék szolgál, rengeteg olyan funkció van, amelyet mind a két masina tud, de jelen állás szerint érdemesebb a most globálisan forgalomba helyezett modellt választani.

Kapásból ott van az 1,39 hüvelykes AMOLED technológiára épülő képernyő, amelyen 454 x 454 képpont sorakozik, természetesen egy érintésérzékeny felületről van szó. A kerek kialakítású okosóra külső borítása megfelel az IP67 minősítésnek, vagyis remekül bírja a fröccsenő vizet és a port.

Az okosóra a pulzusmérés mellett véroxigénszint-mérést is biztosít, követi az alvási minőséget, és beépített GPS modullal is fel lett szerelve. A sportos életet élők számára többféle mozgáskövetés is rendelkezésre áll majd.

A A Vwar Stratos 2 Pro egyik legnagyobb dobása a Bluetooth kapcsolaton keresztül történő telefonhívás, de a bevezetőben említett 8 GB-os belső tárhely sem egy rossz dolog, ide másolhatjuk a zenéket, amelyeket az óra hangszóróján keresztül  -is – lehet hallgatni.

Nyilván egy ekkora méretű eszközzel nem fogunk házibulikat rendezni, de mondjuk podcastet, rádiót hallgatni teljesen jó lehet. Egyébiránt 500 dal tárolására elegendő ez a hely – a becslés szerint. Az órához vezeték nélküli fülhallgatókat is tudunk párosítani, ezek segítségével már akár a muzsikaszó is kellemesebb lehet.

Az óra nagyjából 10 napos üzemidőt biztosít, egyetlen feltöltéssel, normál használat mellett. Az Stratos 2 Pro 62,29 és 69,99 dollár közötti áron vehető birtokba, a vételár attól függ majd, hogy melyik színárnyalatot választjuk. A Vvar Stratos 2 Pro Kínából érkezik, így aki rendel, számíthat extra költségekre is. A készüléket az AliExpress oldaláról lehet megrendelni, ha szeretnél magadnak egyet, akkor kattints bátran ide!

Forrás: NotebookCheck