Bejelentették az Apple Watch Series 9 (Product) Red-et

Az Apple új (Product) Red színvariációk mutatott be a Watch Series 9 okosórához az AIDS Világnapja alkalmából. Az okosóra hardveresen ugyanazt kínálja, mint a többi Watch Series 9 készülék, csupán színében tér el azoktól.

Az Apple Watch Series 9 (Product) Red kapható lesz 41 és 45 mm-es méretekben is, a készülék alumínium tokkal, és ahhoz passzoló szilikon sportszíjjal kerül forgalomba. Akik beruháznak az órára egy rakás népszerű számlapot pirosra színezve is kipróbálhatnak majd, a Világóra, a Metropolitan, és a Csíkok is ott van a választható lehetőségek között.

Az Apple nem csak a profitot hajszolja, de néha próbál tenni valamit azért, hogy a világ egy kicsit kevésbé tré hely legyen. Végül is ha kihalunk, nem lesz, aki Apple cuccokat vegyen, tiszta sor. Így aztán december 1. és 4. között minden App Store bevételt, amelyet bizonyos kijelölt alkalmazások szereznek, felajánlják a Globális Alapnak. Olyan applikációk, illetve jobban mondva játékok vesznek részt a programban, mint a MONOPOLY GO!, a Gardenscapes és az EA Sports FC Mobile.

Ezenkívül az Apple december 8-ig egy dollárt adományoz minden olyan vásárlás után, amelyet az App Store-ban, Apple Store-ban, illetve az Apple.com weboldalon bonyolítanak le, Apple Pay használatával.

Forrás: GSMArena